UPBizz Entrepreneurship Center

UPBizzs’ Entrepreneurship Center purpose is to provide support and oversee the development and progress of student entrepreneurs while encouraging the entrepreneurial spirit among the student body. Moreover, the Center aims to consolidate POLITEHNICA University of Bucharest as an upholder of the business environment and student entrepreneurship by adding business-related workshops and events to the student program.

Business Ed

The Business Ed program seeks to bring a mix of successful entrepreneurs and professionals in front of the students. The aim is to inspire, teach and improve on the young entrepreneurs’ skills

Mentoring program

The mentoring program helps students to reach a certain goal – be it personal or professional.

Financing solutions

In this stage, pitching sessions will be organized in front of potential investors, identified bank products dedicated to young entrepreneurs and organized presentations sessions or their integration into potential projects with non-reimbursable funding developed within the university.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Our Partners

Our Team

Prof.Razvan-Rughinis

Răzvan Rughiniș este profesor universitar în Departamentul de Știința Calculatoarelor, Universitatea Politehnica din București.

Răzvan Rughiniș
Prof. dr. ing.
Tatian Diaconu

Din ianuarie 2012, Tatian Diaconu se află la conducerea Immochan România, una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa.

Tatian Diaconu
CEO Immochan România
eduard+dumitrascu+2

Eduard Dumitrașcu este unul din cei mai activi susținători ai inovației, președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate.

Eduard Dumitrașcu
Presedintele ARSCM
Alina

Alina este Online Happy Maker la Lugera - The People Republic, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de resurse umane din România.

Alina Gheorghe
Online Happy Maker
_215

Cu peste 19 ani de experiență în vânzări și management în mediul privat Bogdan Fleacă s-a dedicat în ultimii cinci ani carierei de cadru didactic universitar.

Bogdan Fleacă
Ș. l. dr. ing.
215

Daniel Rosner a fost mereu pasionat de tehnologie și educație. Din 2011, coordonează laboratorul de Electronică Aplicată și proiecte hardware InGeAr.

Daniel Rosner
As. prof. dr. ing.
photoAlexandruMarin215

Cadru didactic universitar de peste 31 de ani, autor și coautor a numeroase lucrări științifice și promotor activ a antreprenoriatului în rândul studenților.

Alexandru Marin
Prof. dr. ing.
alexe_catalin_final

Cu peste 19 ani experiență în antreprenoriat, este împreună cu echipa Centrului de Antreprenoria UPBizz alături de cei care vor să dea viață ideilor și să învețe din experiența antreprenorială.

Alexe Cătălin
Ș. l. dr. ing.
Augustin-Semenescu215

Augustin Semenescu activează ca îndrumător pentru studenți de peste 30 de ani. Este profesor habilitat (conducător de doctorat) în INGINERIE ȘI MANAGEMENT.

Augustin Semenescu
Prof. dr. ing.
Alin-215×215

Alin are o experiență de 12 ani în comunicare și relații publice, timp în
care a ajutat agenții, companii sau instituții publice să își spună
povestea.

Alin Matei
Șef serviciu Promovare și Branding UPB
Mihai_215

Mihai are peste 10 ani experiență în domeniul comercial, timp în care a acoperit o gama largă de activități de la vânzări, la business development sau customer service, iar din 2013 a început o nouă aventură adoptând rolul de freelancer, consultant comercial și trainer.

Mihai Chiratcu
Senior Consultant - Integrated Consulting Group Romania

Sorry, no posts matched your criteria.

OUR LATEST PROJECTS

ULTIMELE ARTICOLE

CREEAZĂ-ȚI UN VIITOR! FII ANTREPRENOR
DESPRE

Implementarea proiectului vine ca un răspuns la statisticile oferite de către publicațiile specializate pe antreprenoriat. Conform acestora, 52% din studenții români au de gând să înceapă propria afacere în următorii doi ani, în timp ce 57% ar prefera să fie antreprenori și nu manageri într-o companie. Mesajul studenților este unul clar: vor să fie antreprenori. Astfel UPB a decis demararea unui program care să vină în întâmpinarea nevoilor studenților cu avânt antreprenorial. Conceput și implementat în parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, programul antreprenorial le oferă participanților toate informațiilor și know-how-ul necesare unui antreprenor debutant, dar și șansa de a-și prezenta ideea de afacere în fața unui juriu format din potențiali investitori, în cadrul etapei a doua a concursului SMART Start Up Romania.

f