Centru de Antreprenoriat UPBizz | Alexe Cătălin – Ș. l. dr. ing.
18112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18112,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Alexe Cătălin – Ș. l. dr. ing.

BIOGRAFIE

Experiența de 19 ani în zona antreprenorială și activitatea didactică în domenii cheie pentru tinerii antreprenori – Antreprenoriat, Inovare și Dezvoltare Tehnologică, Managementul Proiectelor, în cadrul Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, dar și participarea în cadrul a 20 de proiecte care au vizat dezvoltarea antreprenorială îl recomandă pe domnul S.l.dr.ing. ALEXE Cătălin ca un mentor cu experiență și know-how de o valoare inestimabilă.
Astfel, împreună cu echipa Centrului de Antreprenoria UPBizz, este alături de cei care vor să dea viață ideilor și să învețe din experiența antreprenorială.
Domnul S.l.dr.ing. ALEXE Catalin – George te va îndruma în procesul de validare a deciziilor strategice, te va ajuta să înțelegi și să aplici anumite concepte antreprenoriale și îți va oferi suport și îndrumare în procesul de dezvoltare și adaptare a afacerii tale.