SUCCES Club

SUCCES Club

Program gratuit de identificare și dezvoltare a competențelor profesionale și antreprenoriale pentru studenții UPB

UPBizz și CCOC și-au unit forțele și au dezvoltat pentru tine Programul SUCCES Club care te sprijină să-ți descoperi potențialul în carieră și identitatea personală astfel încât să poți deveni un om de succes!

Am pregătit 2 workshop-uri interactive prin care ne propunem să-ți formăm o mentalitate de succes, care te sprijină să-ți atingi obiectivele! Primul pas pentru o mentalitate de succes este să devii prieten cu tine! Prieten cu tine înseamnă să-ți cunoști punctele forte, punctele slabe, abilitățile ce te definesc și abilitățile pe care ai nevoie să le dezvolți pentru a-ți atinge potențialul, să-ți cunoști și confrunți fricile, care devin o provocare și nu un obstacol!

Specialiști ai Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră vor explora împreună cu tine, în cadrul celor două workshop-uri, opțiunile cele mai potrivite astfel încât să primești răspunsul la întrebarea: vreau să am succes în cariera mea în organizații sau ca antreprenor?

La finalul celor două workshop-uri UPBizz organizează special pentru tine și o conferință cu speakeri de succes în domeniul antreprenoriatului, care îți vor prezenta noile tendințe în business, dar și dificultăți în implementarea unei afaceri astfel încât să fii informat și sigur că ai făcut alegerea potrivită!

IMPORTANT!
Din cauza unei situații neprevăzute Conferința SUCCES Club se amână pentru o dată ulterioară care urmează a fi anunțată de către organizatori. Studenții înscriși rămân în baza de date a evenimentului și vor fi contactați o dată puse la punct toate detaliile legate de reorganizarea conferinței. 

Mulțumim de înțelegere! Echipa UPBizz.


SUCCESSFUL MINDSEt

O mentalitate de „creștere” este credința că inteligența, talentele și abilitățile pot fi dezvoltate prin efort susținut, strategii de succes, feedback și suport din partea celorlalți.

În cadrul acestui workshop ”Succes Mindset”, prin intermediul exercițiilor interactive și al Fișelor de lucru specifice consilierii în carieră și dezvoltării personale, veți avea oportunitatea să vă descoperiți punctele forte, punctele slabe, barierele psihologice, domeniile de interes profesional, valorile personale, abilități de tip antreprenorial, comunicare, leadership, management, obișnuințe care vă limitează în a atinge succesul!

Dacă sunteți gata să vă descoperiți identitatea personală și profesională, să obțineți mai mult din viață și să vedeți zilnic mai multe schimbări pozitive, atunci înscrieți-vă astăzi la acest workshop!

Luni | 29.03.2021 | 18:00 – 20:00 | Platforma TEAMS

Workshop sustinut de către experții CCOC
– Psiholog Simona Hainagiu

Consilier în carieră Andra Luca

Business MINDSET

Workshop-ul ”Business Mindset” pornește de la premiza că cea mai bună afacere e să investești în tine!  Un obiectiv al acestui workshop este de a constientiza punctele tale forte – calități și abilități – ca student, în general și ca viitor antreprenor, în special. Prin intermediul exercițiilor interactive și a instrumentelor de lucru specifice ai ocazia să-ți exersezi abilități de evaluare, anticipare, decizionale, de autonomie personală, abilități necesare și unui antreprenor, dacă alegi să devii unul!

Primul pas în antreprenoriat este alegerea unei idei. Când ne vine o idee este foarte ușor să ne auto-sugestionăm că este o idee minunată. Și uneori s-ar putea chiar să fie, dar de cele mai multe ori ne înșelăm. Și riscăm să pierdem timp și bani pentru ceva ce are șanse foarte mici de reușită. Un alt obiectiv al acestui workshop este să înveți cum să examinezi o idee de afacere sau de produs. La ce te uiți, la ce întrebări încerci să afli răspunsul, ce întrebări îți vor pune viitorii investitori.

Desigur în tot acest demers vei fi susținut de un specialist al Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, precum și de managerul programului Stagii pe bune, astfel încât să iei cele mai bune decizii de carieră! 

Gândește critic și înscrie-te la workshop!

Miercuri | 21.04.2021 | 16:00 – 18:00 

Platforma TEAMS

Formatori:

Simona Neagu  – Psiholog CCOC

Vlad Posea – Manager Stagii pe bune

Conferința SUCCES Club

La finalul celor două workshop-uri UPBizz și CCOC organizează special pentru tine o conferință cu un invitat de succes din domeniul antreprenoriatului, care îți va prezenta noile tendințe în business,  dar și dificultăți în implementarea unei afaceri astfel încât să fii informat și sigur că ai făcut alegerea potrivită: să ai o carieră de succes în organizații sau ca antreprenor!

Scopul este acela ca povestea și sfaturile invitatului să te inspire să porți mai departe spiritul inovativ al UPB prin dezvoltarea propriei afaceri. Totodată, evenimentul are menirea de a te introduce în atmosfera generală a mediului antreprenorial românesc, dar și de a-ți crea o imagine de ansamblu asupra traseului de la start-up la afacere de succes.

Nu în ultimul rând, pentru că punem accentul pe dezvoltarea aptitudinilor și mindset-ului necesare unui antreprenor de succes, vei avea ocazia să pui întrebări invitatului și vei primi sfaturi și idei prețioase direct de la un antreprenor cu experiență
Organizarea Conferinței Succes Club face parte din demersul amplu al universității de a contribui la promovarea și dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul studenților și de a fortifica legăturile benefice dintre mediul privat și cel universitar. 

 
Miercuri | 26.05.2021 | 16:00 – 17:00 | Platforma TEAMS
Invitat – Tudor Ciuleanu, CEO Rebeldot

 Ocupă un loc în cadrul conferinței și hai alături de comunitatea UPB să discutăm despre succesul în antreprenoriat cu Tudor. 

Pentru a ușura procesul, ne poți lăsa întrebările tale pentru Tudor direct în formular.