Centru de Antreprenoriat UPBizz | Creează-ți un viitor! Fii antreprenor!
18157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18157,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Creează-ți un viitor! Fii antreprenor!

Centru
Educaţie antreprenorială
Tags
Antreprenoriat, Proiect, studenți, UPB
Despre proiect

Implementarea proiectului vine ca un răspuns la statisticile oferite de către publicațiile specializate pe antreprenoriat. Conform acestora, 52% din studenții români au de gând să înceapă propria afacere în următorii doi ani, în timp ce 57% ar prefera să fie antreprenori și nu manageri într-o companie. Mesajul studenților este unul clar: vor să fie antreprenori. Astfel UPB a decis demararea unui program care să vină în întâmpinarea nevoilor studenților cu avânt antreprenorial. Conceput și implementat în parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, programul antreprenorial le oferă participanților toate informațiilor și know-how-ul necesare unui antreprenor debutant, dar și șansa de a-și prezenta ideea de afacere în fața unui juriu format din potențiali investitori, în cadrul etapei a doua a concursului SMART Start Up Romania.

Succesul  Etapei I a proiectului a încurajat parteneriatul pentru continuarea concursului cu Etapa II, ca parte integrată a proiectului „Creează-ți un viitor! Fii Antreprenor. Urmăriți site-urile www.smartstartup.info , www.upb.ro și www.antreprenoriat.upb.ro pentru a afla informații legate de desfășurarea Etapei II.