CEO pentru o zi @OK Center

CEO pentru o zi @OK Center

OTP leasing România, alături de partenerii UPBIzz – Fundația Dreptul la Educație și OK Center, implementează un nou program de educație financiară pentru tinerii din România.
Programul „CEO pentru o zi” este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani, înscriși în cadrul unei instituții de învățământ din țară, indiferent de profil. Programul vine în completarea viziunii OK Center de a promova educația în domeniul afacerilor, dar și educația financiară în rândul tinerilor. Structurat în 3 etape distincte de la bootcamp, la 1 zi în rolul de CEO și mentorat, programul a fost gândit astfel încât să ofere o experiență practică, utilă în dezvoltarea carierei tinerilor participanți.

 

Etapa de bootcamp oferă participanților 3 zile de workshopuri susținute de trainerii OK Center, de membri ai echipei OTP Leasing banc, dar și de o serie de invitați speciali. Bootcampul a fost dezvoltat în jurul conceptului de CEO și va atinge teme precum design thinking, strategie de business, futurism, leadership, branding personal sau comunicare asertivă. Totodată, bootcampul îi va pune pe participanți în fața unei provocări secrete, pe care aceștia o vor rezolva până la finalul programului.

 

În cadrul etapei a doua – CEO pentru 1 zi, un participant finalist va fi pentru o zi membru al echipei OTP leasing și va participa la sesiun de briefing alături de managerii companiei. Totodată, a doua etapă oferă sesiuni one-to-one cu CEO-ul OPT Leasing, Toni Tătaru.

Etapa finală, programul de mentorat și follow-up, oferă sesiuni 1-1 cu membri ai echipei OTP Leasing & membri ai boardului. Aceasta a fost creată special pentru a oferi o experiență unitară și completă pentru participanți.

Înscrierea se realizează prin intermediul unui scurt eseu (jumătate de pagină), până pe 1 iulie 2018. În cadrul eseului, viitorul CEO explică ce înseamnă, în viziunea sa, leadershipul, ce lideri are ca modele, precum și informații despre activitățile sale academice și implicarea în comunitate. Semifinaliștii vor avea acces la bootcamp, iar selecția persoanei care va deveni CEO pentru 1 zi va avea loc la finalul celor 3 zile de experimentare și învățare.

Programul CEO pentru 1 zi se va desfășura în București, la sediul OK Center și la cel al OTP Leasing România.

Detalii despre înscriere și etapele de selecție sunt disponibile pe www.otp-leasing.ro și pe www.okcenter.ro.

Pentru orice informații cu privire la program puteți scrie la steliana.moraru@otpleasing.ro.