Fitness Financiar@UPBizz

Fitness Financiar@UPBizz

Reluăm desfășurarea programului Fitness Financiar alături de Fundația Dreptul la Educație. Facilitat de către echipa de la OK Center – primul centru din România dedicat educației financiare, alături de trainerii OK Center vei învăța cum să îți stabilești obiective financiare pe care să fii capabil să le atingi, cum să cheltuiești responsabil și să te protejezi împotriva riscurilor, dar și cum poți economisi bani, sau ce presupune contractarea unui credit.

Ce este Financial Fitness?
Financial Fitness este un program de educație financiară . Bazat pe cei cinci piloni ai educaţiei financiare: venituri, cheltuieli, economii, credite şi protecţie împotriva riscurilor, în cadrul întâlnirilor vom trece prin toate aspectele esențiale dezvoltării unei vieți financiare sănătoase, după cum urmează:

 1. Roata vieţii financiare
  Conştientizarea situaţiei financiare personale, prin identificarea şi autoevaluarea celor mai importante 8 aspecte ale vieţii financiare (din perspectiva individuală);
 2. Siguranţa financiară
  Concept – paşi prin care poate fi atinsă, şi, mai ales, menţinută: fond de urgenţă, resurse pentru zile negre;
 3. Bugetul personal
  Planificarea, monitorizarea şi controlul cheltuielilor; categorii/tipuri de venituri şi cheltuieli, diferenţa dintre dorinţe şi necesităţi;
 4. Economii şi investiţii
  Când facem economii şi ce presupun investiţiile; metode de economisire, produse investiţionale – caracteristici, particularităţi, randamente aşteptate; structura sistemului actual de pensii; reguli pentru investiţii;
 5. Produse şi servicii financiare
  Caracteristicile produselor bancare de bază (cont curent, depozit, card bancar, internet banking), produse de creditare (carduri de credit, overdraft, credite), instrumente investiţionale (acţiuni, obligaţiuni, fonduri de investiţii).

LOCAȚIE – Sediul OK Center, strada Traian nr.1, București.

Programul constă în 4 sesiuni de “antrenament intens” în domeniul educației financiare, după cum urmează:

Luni | 14:00 – 17:00 | Sediul OK Center | sala T1

Marti | 14:00 – 17:00 | Sediul OK Center | sala T2

Miercuri | 14:00 – 17:00 | Sediul OK Center | sala T1

Vineri | 14:00 – 17:00 | Sediul OK Center | sala T1

Cele patru sesiuni nu reprezintă module diferite. Pentru a asigura accesul în cadrul programului pentru un număr cât mai mare de studenți am decis să organizăm același workshop în 4 zile diferite din care voi puteți alege în funcție de programul de la facultate sau de la birou.

Completează formularul de înscriere în linkul următor – https://goo.gl/KzpwDu

Despre OK Center:

OK Center este primul centru din România dedicat educației financiare, atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți, implicat în dezvoltarea organică a societății românești, printr-o abordare de învățare de la individ la comunitate, în ceea ce privește managementul financiar. Inovația, integritatea și învățarea continuă, alături de accentul pus pe educarea tinerilor sunt valorile pe care OK Center a creat un mediu de învățare cât mai aproape de cel real în care cursanții au șansa să aplice concepte practice, precum asumarea riscurilor, planificarea, lucrul în echipă, dezvoltarea gândirii strategice, cunoștințele financiare, ingrediente esențiale în contextul cotidian.