Centru de Antreprenoriat UPBizz | Smart Start UP România
17155
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17155,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Smart Start UP România

Centru
Surse de finanţare
Despre proiect

Programul Smart Start UP România a fost organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București. Principalele criterii de selecție au fost originalitatea, inovarea, impactul asupra mediului, posibilitatea de a fi implementate global, fiind alese 29 de proiecte în prezentarea finală, din 47 de proiecte.

 

Comisia de evaluare a proiectelor a fost formată din Eduard Dumitrașcu – Președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate, Prof. Dr. Ing. Răzvan Rughiniș – Universitatea POLITEHNICA București, Gabriel Mutu – Primarul Sectorului 6, Tatian Diaconu – CEO IMMOCHAN România, Gabriel Tomescu – CEO BMF Grup, Francesco D’Ambrosio – CEO EasyLumen și Sarolta Besenyei – Expert Comisia Europeană.

 

Prima ediţie a programului Smart Start Up România a fost un real succes, datorită faptului că este un program necesar pentru tinerii antreprenori şi încurajează tinerii să facă primii paşi în mediul de afaceri şi îi ajută să se perfecţioneze la cel mai înalt nivel din punct de vedere antreprenorial.

 

Smart Start UP România îşi propune promovarea spiritului antreprenorial şi identificarea ideilor cu mare potenţial de afaceri. Acesta este un program cu finanţare integral privată, proiectele fiind finanţate cu o valoare cuprinsă între 5.000 şi 200.000 de euro.