Startup Campus University – Innovative Idea Battle

Startup Campus University – Innovative Idea Battle

Enterprise Hungary anunță organizarea primului concurs de idei de afaceri dedicat universitaților din regiune. Startup Campus University oferă studenților din 10 țări europene oportunitatea de a-și prezenta și valida ideile lor în fața investitorilor.

Scopul inițiativei este de a descoperi noi idei inovatoare, de a încuraja spiritul antreprenorial, de a promova apariția ideilor inovatoare din universități și de a promova cooperarea regională. Startup Campus University își propune, de asemenea, să asigure o colaborare mai strânsă între companiile mari, universități și investitori.

Programul este deschis tuturor studenților cu idei antreprenoriale inovatoare sau prototipuri din următoarele țări: Austria, Ungaria, România, Slovenia, Serbia, Croația, Republica Cehă, Polonia, Ucraina și Slovacia.

În urma aplicației online, 16 echipe de studenți vor fi selectate de un juriu format din antreprenori și profesioniști cu experiență in business și vor participa la un program de pregătire de două zile la Budapesta. Cele mai bune 8 echipe vor avea șansa de a concura în cadrul marii finale de la Viena.

Finaliștii vor primi o ofertă de investiții de 30.000 € de la organizatori și partenerii lor și vor fi invitați la Programul de Incubare de Vară a Campusului Startup. Echipa câștigătoare va primi o investiție de până la 500.000 € pe baza deciziei unui juriu de investitori internaționali.

 

Pentru înscrieri și detalii click AICI.