Toamna asta UPBizz te transformă în super antreprenor și te provoacă să inovezi alături de marile companii din România

Toamna asta UPBizz te transformă în super antreprenor și te provoacă să inovezi alături de marile companii din România

Echipa Centrului de Antreprenoriat UPBizz ți-a pregătit o mulțime de evenimente și proiecte care vor ajuta să îți dezvolți abilitățile și competențele, te vor inspira să pui în aplicare tot ce ai învățat pentru a-ți dezvolta proiectele și te vor provoca să spargi tiparele și să inovând alături de marile companii de la noi din țară. Goethe spunea că nimeni, niciodată nu și-a terminat ucenicia. Noi suntem total de acord și plecând de la această filosofie a învățării sistematice și complementare ne-am închis în birou și nu am ieșit decât atunci când am pus la punct proiecte și evenimente care să te ajute să te dezvolți. Ce a ieșit, îți prezentăm în cele ce urmează.


Antreprenoriat la puterea a doua
În urmă cu un an am lansat „Creează-ți un viitor! Fii Antreprenor” iar succesul de care s-a bucurat proiectul, dar și rezultatele studenților care au participat ne-au inspirat să ducem conceptul la nivelul următor. Astfel, am dezvoltat „Fii Antreprenor 2.0”. Ce îți aducem anul acesta în plus? Alături de workshopuri în care am cooptat profesioniști din mai multe domenii conexe antreprenoriatului, anul acesta am planificat un curs de antreprenoriat pentru 25 de studenți, la finalul căruia vă răsplătim cu o diplomă acreditată de ANC, dar și o subvenție de participare în valoare de 300 de lei. În plus, finalul proiectului aduce concursul de idei de afaceri în cadrul căruia cele mai bune 3 idei de afaceri vor fi premiate cu câte 2000 de lei. Aveți așadar șansa să câștigați bani cu ideea voastră de afacere dar poate mai important decât asta, veți acumula informații și know-how de o valoare inestimabilă.

Sărbătorim 200 de ani de inginerie românească printr-o provocare. Are you in?
Cu 200 de ani de experiență în inovare și cercetare la cel mai înalt nivel, Universitatea POLITHENICA din București a format în mod constant profesioniști care au răspuns nevoilor prezente atât în piața autohtonă, cât și peste hotare. Voi, studenții de astăzi, veți fi profesioniștii de mâine, iar noi avem încredere că vă puteți dovedi ingeniozitatea cu puțină îndrumare. Proiectul sărbătorește excelența și realizările ingineriei românești provocându-te să inovezi. Cele 200 de companii partenere vor propune o temă de proiect pe care cei 200 de participanți – studenți/ masteranzi/doctoranzi ai UPB îndrumați de către un profesor coordonator, le vor transforma într-un produs sau serviciu care să răspundă dificultăților întâmpinate în domeniul de activitate al fiecărei companii. Are you up for the challenge?

Evenimentele UPBizz

Antreprenori de succes

Seria întâlnirilor „Antreprenori de succes” aduce în fața studenților, antreprenori consacrați, oameni de creație, dar și specialiști în domeniile conexe antreprenoriatului. Invitații vor prezenta strategii și tehnici de succes pentru dezvoltarea afacerilor și vor împărtăși poveștile lor proprii menite să inspire, să încurajeze și să dezvolte spiritul antreprenorial al studenților din UPB.

Meet the mentors

Programul își propune să contribuie la dezvoltarea comunității de antreprenori din cadrul Universității POLITEHNICA din București prin crearea unui nucleu de antreprenori în jurul cadrelor didactice care activează ca mentori în cadrul Centrului de Antreprenoriat UPBizz.
Așadar, vei putea interacționa cu ceilalți participanți, vei putea dezvolta concepte şi face schimb de experienţe, idei sau planuri.Totodată, evenimentele îți vor oferi ocazia să îi cunoști mai îndeaproape pe mentorii implicați în activitățile și comunitatea UPBizz. Fiecare mentor va iniția o discuție cu tematică de interes, menită să vină în întâmpinarea nevoilor tale și să ușureze tranziția de la student la antreprenor de succes.

Networking

Networking-ul este cea mai bună metodă de a-ți dezvolta rețeaua de cunoștințe și a-ți face afacerea cunoscută.  Dar la UPBizz înseamnă ceva mai mult de atât. Sesiunile de networking marca UPBizz creează idei noi, parteneriate și proiecte de succes.  Împreună ne vom dezvolta skill-urile pentru a te ajuta să faci primi pași în antreprenoriat și cine știe, poate vei găsi următorul partener, angajat sau colaborator printre participanți. Avem bineînțeles și surprize pregătite dar despre asta vorbim la networking! See you there!