UPBIzz si SEC2U isi unesc fortele si iti aduc cel mai tare workshop al finalului de an

UPBIzz si SEC2U isi unesc fortele si iti aduc cel mai tare workshop al finalului de an

UPBizz si SEC2U isi unesc fortele si organizeaza cel mai tare workshop al finalului de an. Vino alaturi de noi sa inveti cum te poti diferentia de competitorii tai, iar la final ai ocazia sa cunosti povestile de succes ale antreprenorilor care au participat la evenimentele UPBizz.

Alaturi de Victor Iancu vom descoperi tainele “Customer service”. In cadrul workshopului speakerul își propune să introducă audiența în domeniul design-ului experienței clienților, principala sursă de avantaj competitiv în era digitalizării. Utilizând metodologii de design thinking, workshop-ul va acoperi atât aspecte teoretice dar și exerciții practice ce vor implica participanții în lucrul cu instrumente specifice acestui domeniu.

La final, discutam despre succes. Aflam povestile din spatele afacerilor care au convins juriul, au castigat premii si s-au dezvoltat in urma participarii la proiectele UPBizz.

Marti | 11.12.2018 | 16:30 | Biblioteca Centrala UPB | Sala 2.3

Despre speaker – Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul consultanței de afaceri și de peste 8 ani în cercetare fundamentală, Victor este Advisory Director în cadrul KPMG Romania. Doctor în Economie din anul 2013 (Academia Română), este specializat în Customer Experience, Inovare Antreprenoriala si de Afaceri. Este autor a numeroase studii și articole de specialitate publicate în România și în străinătate pe tematica inovării, creativității și proprietății intelectuale. Practician certificat în Strategie Disruptivă (INSEAD) și Design Thinking & Innovation (Darden School of Business), Victor activează ca innovation & performance coach (ICF).

Despre SEC2U – „Start-Up Europe Comes to Universities 2018” – SEC2U 2018 face parte dintr-o serie de evenimente ce au loc anual în toate universitățile care au aderat la rețeaua SEUN (Start-Up Europe Universities Network), cu susținerea Comisiei Europene, având ca obiectiv principal scoaterea în evidența a angajamentului universităților europene de a crea o cultură puternică a antreprenoriatului și a inovării care se răspândește în comunitatea universitară, transferul rezultatelor activității de cercetare, dezvoltare și inovare către societate realizându-se prin crearea de start-up-uri și spin-off-uri cu valoarea adăugată ridicată, bazată pe cunoaștere și dezvoltare tehnologică.

Completeaza formularul de inscriere – https://goo.gl/6kZrRK