Ambasador UPBizz

UBPizz caută AMBASADORI

Intră în comunitatea UPBizz și fii vocea antreprenoriatului în rândul colegilor tăi!

VEZI LISTA STUDENŢILOR ADMIŞI ÎN ETAPA INTERVIULUI AICI.

VEZI REZULTATELE INTERVIURILOR AICI.

Cine Suntem?

 

Centrul de Antreprenoriat UPBizz este format din o echipa tânără și energică, determinată, al cărei scop este acela de a organiza cele mai tari evenimente și proiecte de antreprenoriat pentru studenții din Poli. Ne dorim să contribuim la crearea unui parcurs sănătos în antreprenoriat prin punerea laolalta a unui amalgam de experiențe, evenimente și workshopuri menite să promoveze și să sprijine dezvoltarea antreprenoriatului în mediul universitar românesc.

Direcțiile noastre de dezvoltare

 

Cele 3 direcții esențiale pe care punem accentul sunt educația antreprenorială, sesiunile de mentorat și oferirea de stimulente (premii în bani, dezvoltare personală, exemple de succes). Acțiunile prin intermediul cărora dezvoltăm cele 3 arii sunt seminarii susținute de către specialiști din diferite domenii centrate pe anteprenoriat, workshop-uri, sesiuni de consiliere și mentorat, cu scopul definitivării unor planuri de afaceri sustenabile, dar și de a promova cultura antreprenorială și a contribui la dezvoltarea abilităților de tip soft skill în rândul tinerilor.

 

Ce beneficii ai ca ambasador upbizz

Bursă în valoare de 1000 ron

Networking cu antreprenori consacrați

Dezvoltarea competențelor antreprenoriale

Primul care află de evenimentele UPBizz

,,No matter how many customers you have, each is an individual. The day you start thinking of them as this amorphous ‘collection’ and stop thinking of them as people is the day you start going out of business.” 

Dharmesh Shah, Co-Founder of HubSpot

Ce responsabilități ai ca ambasador upbizz

promovarea proiectelor

Un rol important al ambasadorului UPBizz este să promoveze în rândul studenților UPB evenimentele si proiectele echipei.

sesiuni de informare

Alături de echipa UPBizz vei participa la sesiunile de informare despre proiectele și activitățile noastre în rândul tinerilor din UPB.

dezvoltarea programelor

Iei parte la dezvoltarea programelor și proiectelor UPBizz unde îți poti pune în practică ideile creative și inovatoare.

diseminarea mesajelor

Nu în ultimul rând, treaba ta va fi aceea de răspândi mesajul UPBizz către un număr cât mai mare de studenți din Poli.

Rolul de Ambasador UPBizz presupune implicarea alături de echipa UPBizz în organizarea și promovarea proiectelor și activităților pe care noi le implementăm. Vei avea astfel ocazia să acumulezi cunoștințe și know-how în domeniul antreprenoriatului, să cunoști antreprenori consacrați și să îți faci noi prieteni.

Devino cea mai bună variantă a ta

Completează formularul și alătură-te echipei UPBizz pentru a-ți dezvolta competențele transversale și antreprenoriale.