Concurs idei de afaceri „Fii Antreprenor 4.0

Concurs idei de afaceri „Fii Antreprenor 4.0”

CÂȘTIGĂ 4500 DE LEI
ALĂTURI DE ECHIPA TA!

Concursul este dedicat echipelor de studenți cu spirit de antreprenor  din cadrul universităților care fac parte din Alianța Română a Universităților Tehnice.

Dotat cu un fond de premiere care însumează 34.500 de lei, competiția de idei de afaceri reprezintă ultima etapă a proiectului „Fii Antreprenor 4.0”.

GOOD LUCK!Cum arată CONCURSUL?

Competiția de idei de afaceri provoacă echipe de maximum 5 studenți să își unească forțele și să genereze idei de business cât mai îndrăznețe, cu care să convingă juriul că merită unul din premiile puse în joc. Indiferent că vorbim de agricultură, turism sau comerț, ori medicină sau inginerie așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile. Tot ce trebuie să faci împreună cu echipa ta este să ne trimiți planul ideii de afacere și un clip de prezentare a afacerii cât mai creativ și convingător.
Apoi, în marea finală, ne vedem online unde fiecare echipă calificată în ultima etapă va argumenta pentru oportunitatea de implementare a afacerii și va răspunde întrebărilor venite din partea juriului.


Ce trebuie să faci?

Pasul I – Secțiunea scrisă constă în completarea formularului de prezentare a ideii de afacere și transmiterea anexelor. Perioada de transmitere a documentelor – 03 – 13 Noiembrie 2020 (ora 23:59). 

Pasul II – Fiecare echipa admisă în etapa II va realiza câte un clip de maximum 1 minut și 30 de secunde de prezentare a ideii de afacere.  
Perioadă transmitere clip: 20 – 26 noiembrie 2020.

Pasul III – Prezinți ideea în finală, online, în fața juriului.

Fiecare echipă se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, aplicația urmând a fi realizată în numele coordonatorului echipei. Nu uita să consulți regulamentul competiției pentru a te asigura că documentele transmise sunt în conformitate cu instrucțiunile de participare și formatele acceptate.

Echipele acceptate în etapa II – transmiterea clipului de prezentare, vor fi anunțate în data de 20 noiembrie, ora 14.00.
Aplicațiile vor fi evaluate de către un juriu format atât din reprezentanți ai Universității POLITEHNICA din București, cât și ai universităților partenere.