Concurs idei de afaceri „Fii Antreprenor 3.0

Concurs idei de afaceri „Fii Antreprenor 3.0”

PREMII X 2000 de lei

CÂȘTIGĂ 2000 DE LEI CU IDEEA TA!

Concursul de idei de afaceri este dedicat studenților cu spirit de antreprenor din UPB

Dotat cu trei premii x 2000 de lei, concursul reprezintă ultima etapă a proiectului „Fii Antreprenor 3.0”.

Concursul se va desfășura în perioada 14.11.2019 – 05.12.2019 și este format din două etape distincte.

ETAPA I - Secțiunea scrisă

În cadrul primei etape tot ce ai de făcut este să completezi formularul de înscriere cu ideea ta de afacere. Ideile cu cel mai bun punctaj se califică în finala de pe 5 decembrie. Criteriile de departajare vizate în cadrul selecției vor fi din categoria elementelor de inovare, sustenabilitatea și potențialul de internaționalizare. Termen limită de transmitere a formularului: 21 Noiembrie 2019.
Fiecare participant are dreptul de a se înscrie o singură dată, cu o idee.

ETAPA II - Prezentarea ideii de afacere

Prezentarea ideii de afacere se va face în fața juriului format din 5 membri. Fiecare participant va avea la dispoziție 1 minut pentru prezentarea ideii de afacere înscrisă și evaluată în cadrul etapei anterioare și 5 minute pentru a răspunde la întrebări sau acorda detalii suplimentare comisiei. Creată pe formatul Elevator Pitch, în cadrul etapei a II-a studenții pot veni cu prezentări, imagini, filmări, sau orice alte materiale de prezentare.  Singura condiție este ca prezentarea să nu depășească un minut! 
La finalul evenimentului, juriul va acorda punctaj individual și pentru această secțiune.

  Etapa a II-a a concursului se va desfășura în București, în data de 5 Decembrie 2019, locația exactă și ora urmând să fie comunicate participanților prin email, telefonic și de asemenea, afișate pe site-ul Centrului de Antreprenoriat.

Cei 3 câștigători vor fi desemnați pe baza unui punctaj final format din media notelor obținute în cadrul celor 2 etape și vor fi premiați în data de 10 decembrie în cadrul evenimentului GALA ANTREPRENORULUI UPB 2019.