Fii Antreprenor 3.0

fii antreprenor 3.o

Centrul de Antreprenoriat UPBizz demarează a treia ediție a proiectului ,,FII ANTREPRENOR”, prin care studenții UPB au ocazia să își dezvolte abilitățile antreprenoriale.

INFO ÎNSCRIERI

Depunerea dosarelor se face în săptămâna 14.10.2019 – 18.10.2019 (Luni – Vineri), interval orar 09:00 – 17:00;

Dosarele se depun în biroul Centrului de Antreprenoriat UPBizz – Biblioteca Centrală UPB, parter, Sala P.02;

Documentele necesare: 

 • Copie C. I.
 • Adeverință de student;
 • Copie – ultima diplomă de studii obținută;
 • Copie Certificat de Naștere;
 • C.V. Europass;
 • Certificat de căsătorie (unde este cazul);
 • Cerere înscriere curs (download mai jos);
 • Cerere înscriere examen (download mai jos);
 • Contract FPC (download mai jos);
 • Declarație pe propria răspundere (download mai jos).


  IMPORTANT!

Înscrierea în proiect se face în ordinea depunerii dosarelor complete.
Dosarul se depune personal de către candidat, iar verificarea se face pe loc. 
Nu se vor accepta dosarele parțial complete.
Număr de locuri disponibile – 50.

 

activitati

curs de antreprenoriat

Planul de afacere este coloana vertebrala a oricarui business de aceea, prima activitate din proiect este organizarea cursului de antreprenoriat. Studentii vor invata sa dezvolte un plan de afacere, dar si cum sa expuna ideea intr-un mod eficient, trecand prin domenii cheie, necesare oricarui antreprenor aflat la inceput de drum. 

 

sesiuni de mentorat

In cadrul etapei de mentorat, studentii alaturi de mentori, vor putea dezvolta proiectele carora le-au pus bazele in cadrul cursului de antreprenoriat, perfectionandu-si planul pentru concursul de idei de afaceri. Vor fi alaturi de ei cadrele didactice din UPB care s-au alaturat echipei noastre in calitate de mentori. 

 

concurs idei de afaceri

Finalul proiectului aduce cu sine concursul de idei de afaceri dedicat celor 50 de studenti implicati in program. Concursul pune la dispozitie 3 premii a cate 2000 ron. Castigatorii concursului, fiind alesi in baza unui regulament transparent si nediscriminatoriu, de catre un juriu format din membrii proiectului.

 

despre proiect

Succesul programelor anterioare ne-a dat incredere sa pornim anul acesta la drum cu cifre mai indraznete si un numar mai mare de profesionisti implicati – Echipa UPBizz, mentori UPB, traineri cu experienta, dar si studenti ambasadori ai proiectului. 

 

Programul ,,Fii Antreprenor” face parte dintr-un demers amplu prin care UPBizz si-a propus sa contribuie la dezvoltarea competentelor antreprenoriale in randul studentilor UPB, dar si la promovarea culturii antreprenoriale la nivel de universitate. 


ce castigi daca te inscrii

1 curs acreditat anc


Cursul de antreprenoriat din cadrul ,,Fii Antreprenor 3.0" este acreditat de Autoritatea Nationala de Certificari. 50 de studenti vor fi certificati in urma unui examen prin intermediul caruia vor obtine o diploma recunoscuta la nivel national.

50 burse de participare


Fiecare participant va beneficia de o bursa de 400 ron. Bursele vor fi acordate studentilor care s-au inscris cu dosarul complet in cadrul programului.

3 premii de 2000 ron


Concursul de idei de afaceri pune la dispozitie 3 premii a cate 2000 ron, pentru cele mai bune idei prezentate in fata juriului. Fiecare participant va avea la dispozitie un minut sa convinga juriul ca ideea lui merita unul dintre cele trei premii.

despre noi

Centrul de Antreprenoriat UPBizz are drept scop principal sprijinirea, dezvoltarea si incurajarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si absolventilor, in vederea promovarii Universitatii Politehnica Bucuresti ca promotor al dezvoltarii mediului de afaceri si al studentilor, sustinand diversificarea pachetului educational universitar prin includerea unei serii de activitati complementare programei universitare. 

 

Cine suntem?

O echipa determinata si preocupata de crearea unui parcurs frumos pentru tinerii antreprenori prin punerea laolalta a unui amalgam de experiente, povesti de succes, cunostinte si multa pasiune. 


Cele 3 directii esentiale pe care ne focusam sunt:

 • educatia antreprenoriala
 • dezvoltare si mentorat
 • finantare