Femeia Antreprenor 2024 – Hildegard Helene Brandl

Femeia Antreprenor 2024 – Hildegard Helene Brandl

Luna Martie este dedicată sarbătoririi femeilor și a realizărilor remarcabile ale acestora! 🌷

Cu bucurie vă invităm luni, 4 martie, de la ora 16:00, în sala 3.2 a Bibliotecii POLITEHNICA București, la evenimentul „Femeia Antreprenor”.
Invitata noastră specială, Hildegard Helene Brandl, arhitect și CEO al UNITH2B Architects, va împărtăși din experiența și cunoștințele sale. Membră a Romanian Business Leaders și a Camerei de Comerț Româno-Germane AHK, ea aduce o vastă expertiză pluridisciplinară completată de o îndelungată experiență în antreprenoriat.

Parcursul lui Hilde Brandl este inspirațional și divers, incluzând 25 de ani în Germania, 5 ani în Venezuela, un an în Caraibe și 14 ani în România, fiind parte din familia RePatriot, organizație care reunește diaspora românească.
În 2013, a fondat firma de arhitectură UNITH2B architects, coordonând proiecte în 15 orașe din România în sectoare precum sportul, educația și rezidențialul, alături de echipa sa de arhitecți.

De asemenea, ca partener în The Makers, o companie de consultanță în domeniul hotelier, alături de Dragoș Petrescu fondator al lanțului City Grill Restaurants și Dragoș Anastasiu, CEO Eurolines Group și Owner Green Village Resort&Valea Verde Retreat, este implicată în planificarea și operarea hotelurilor de la A la Z.

Un proiect minunat pe care Hilde îl coordonează împreună cu colegii de la Asociația Țară Faină, este „Antreprenorești Adoptă un Sat”, având ca scop dezvoltarea regională prin turism, respectiv preluarea în regulamentele de Urbanism a localităților rurale a Ghidurilor realizate de Ordinului Arhitecților din România în vederea păstrării spiritului arhitectonic tradițional a aşezărilor rurale din România, concomitent cu conservarea tradiţiilor şi a peisajului cultural existent.

Pentru a vă înregistra la acest eveniment inspirational, vă rugăm să urmați linkul de mai jos👇
https://forms.gle/63s112r3gKpFdmew8

Vă așteptăm cu drag!