Înscrie-te acum la Concursul Național de idei de afaceri – Fii Antreprenor 6.0

Înscrie-te acum la Concursul Național de idei de afaceri – Fii Antreprenor 6.0

Dacă ai deja ideea unui business inovativ, dar nu ai găsit motivația să o pui în aplicare, este timpul să treci la următoarea etapă! Participă la concursul nostru de idei de afaceri și testează-ți potențialul în domeniul afacerilor. Cu banii câștigați îți poți realiza visul. Împlică-te acum și transformă-l într-un succes!

Dăm startul înscrierilor la Competiția Națională de idei de afaceri din cadrul programului Fii Antreprenor 6.0. Concursul este dedicat tuturor celor cu spirit de antreprenor și viitorilor antreprenori care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

Competiția se adresează atât studenților Universității POLITEHNICA din București, cât și studenților înrolați în cadrul altor universități din România, iar comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

În cadrul concursului punem la bătaie premii în valoare de 19.500 lei:

Locurile 1 – 3, premiu în bani în valoare de 3.000 lei;

Mențiuni 1-7, premiu în bani în valoare de 1.500 lei.

Află mai multe detalii despre concurs  și consultă regulamentul de organizare și participare completând următorul formular: https://forms.gle/gUjixuoEU4GRs9c59

 

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum !