Întreabă un antreprenor – Bogdan Petre – Avocat, antreprenor, sportiv și lider al echipei Machine Man

Întreabă un antreprenor – Bogdan Petre – Avocat, antreprenor, sportiv și lider al echipei Machine Man

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, îl avem invitat pe Bogdan Petre – avocat, antreprenor, sportiv și lider al echipei Machine Man.
„Ma numesc Bogdan Petre, sunt avocat pionier în domeniul meu si un om care a suferit o transformare radicală în viață în anul 2016, atunci când am fost confruntat cu moartea. De la un stil de viață sedentar și o greutate de aproape 140 kg, am reușit să am o viata de sportiv care practica parasutismul de performanță.
De la momentul în care am luat decizia de a-mi schimba viața, totul a devenit o provocare pentru mine, stabilindu-mi obiective pe care le-am atins cu succes. Nu doar că am devenit proprietarul celui mai mare balon cu aer cald din România, dar am realizat și o serie de recorduri unice, inovând conceptul de activări pe o platformă suspendată sub nacela balonului.
Am trecut printr-un adevărat proces de renaștere și am învățat cât de mult se poate realiza prin determinare și perseverență.
Experiența mea în domeniul juridic mă face un avocat cu o abordare strategică și analitică în afaceri. Cu toate acestea, pasiunea mea pentru sport m-a transformat într-un antreprenor entuziast și inovator. Am dezvoltat conceptul de activări pe o platformă suspendată sub nacela balonului, aducând unicitate și senzațional în industria sportului și divertismentului.
Cu ajutorul echipei și resurselor pe care le-am adunat în jurul meu, am construit un proiect solid și de succes. Am demonstrat că prin curaj, creativitate și perseverență se pot depăși orice obstacole și se pot crea experiențe extraordinare.
Următoarea noastră provocare este să stabilim un record absolut mondial – săritura peste 50.000 de metri. Am dezvoltat un program în 3 etape numit Above 50K, conceput pentru a atrage atenția publicului la nivel mondial, care se va desfășura pe parcursul a 2 ani.
Prin acest program ambițios, ne propunem nu doar să stabilim un nou record mondial. Proiectul About 50K este conceput special pentru a produce un impact puternic în mentalitatea oamenilor cu privire la ceea ce poate fi realizat în domeniul înălțimilor si a deschide noi posibilități pentru industria sportului și divertismentului.
După multe provocări, am ales un drum care mă definește, reprezintă ce vreau să las moștenire și pe care intenționez să îl parcurg până la capăt, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Realizez că nu va fi ușor dar dacă voi avea lângă mine energia și gândurile voastre bune, sunt convins că voi onora România și pe voi cu o reușită demnă de povestit peste ani și ani!”
Te invităm să completezi formularul de mai jos, iar Bogdan, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa lui.