Întreabă un antreprenor – Decebal Popescu – Co-fondator și Managing Partner Smart Touch Technologies

Întreabă un antreprenor – Decebal Popescu – Co-fondator și Managing Partner Smart Touch Technologies

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, îl avem invitat pe Decebal Popescu – Co-fondator și Managing Partner Smart Touch Technologies, compania start-up de deep tech care va revoluționa modul în care companiile și organizațiile fac schimb de date.
Specialist în industria de transport și logistică cu o experiență de peste 17 ani în acest domeniu, fondator al Academiei de Transport și fost CEO al Cartrans România, Decebal a fost nu doar martor al transformării industriei, ci și un contribuitor activ la remodelarea noii normalități din transport și logistică.
Așa numita nouă normalitate include automatizare, machine learning, inteligența artificială, Internet of Things, sisteme digitale de management al transportului și chiar tehnologie Blockchain. Decebal a căutat, recomandat și implementat în mod constant soluții pe care managerii și antreprenorii le pot folosi pentru optimizarea și scalarea afacerilor lor de transport și logistică. El crede că antreprenorii și managerii care au înțeles deja că transformarea digitală este un must-have, nu doar nice-to-have, au deja un puternic avantaj competitiv.
În noiembrie 2021, Decebal Popescu s-a alăturat oficial fostului său coleg de școală și echipei pe care a asistat-o de pe bancă încă de la început.
Alături de echipa lor smart, focusată pe oameni, creativă și onestă, Octavian Radu și Decebal Popescu conduc Smart Touch Technologies pe drumul tehnologiei create pentru oameni. Ei construiesc primul ecosistem digital în care companiile pot face schimb de date într-un mediu sigur, direct, automatizat, bazat pe inteligență artificială, cu costuri mai mici și o precizie și productivitate mai ridicate.
Te invităm să completezi formularul de mai jos👇, iar Decebal, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa lui.
Mai multe detalii despre Decebal Popescu: https://ro.linkedin.com/in/decebal-popescu-8a05353
Mai multe detalii despre Smart Touch Technologies: https://www.smartouch.ro/