Întreabă un antreprenor – Felix Pătrășcanu – membru fondator și managing partner al companiei FAN Courier

Întreabă un antreprenor – Felix Pătrășcanu – membru fondator și managing partner al companiei FAN Courier

📨📬Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, îl avem invitat pe Felix Pătrășcanu – membru fondator și managing partner al companiei lider pe piața serviciilor de curierat rapid din România, FAN Courier, înființată alături de frații Adrian și Neculai Mihai, în 1998.
Pe lângă funcția de conducere pe care o ocupă în cadrul companiei FAN Courier, Felix Pătrășcanu este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders (RBL – organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de acțiune și implicare socială pentru lideri în mediul privat) și coautor al “Ghidului Practic pentru Antreprenori”, prima lucrare colectivă despre antreprenoriat redactată de oameni de afaceri din România.
Felix Pătrășcanu face parte din prima generație de antreprenori români autentici, vizionari, curajoși dar chibzuiți, dispuși să o ia de la capăt chiar dacă au eșuat prima dată.
Datorită viziunii și deschiderii spre inovație a lui Felix Pătrășcanu, FAN Courier este în prezent unul dintre cei mai mari și mai respectați angajatori români, un contributor important la bugetul general consolidat al României. Felix Pătrășcanu este un lider autentic, dar mai presus de toate, un român autentic, cu principii și valori învățate în primii ani de viață petrecuți în satul natal din Vrancea.
Pornind de la propria experiență dobândită în cei peste 20 de ani de antreprenoriat, Felix Pătrășcanu a ales să creeze punți între antreprenorii din România și românii care au obținut succesul în străinătate și, mai mult, să educe viitorii antreprenori astfel încât afacerile lor să ia avânt rapid. Managing Partnerul FAN Courier a ales să se pună în slujba interesului public și economic al României, prin implicarea în proiecte ale căror rezultate nu vor înceta să apară. Și-a asumat rolul de model al viitorilor antreprenori pentru că își dorește ca România să-și păstreze în țară valorile și oamenii valoroși.
Te invităm să completezi formularul de mai jos👇, iar Felix, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa lui.

Mai multe detalii despre Felix Pătrășcanu aici: https://www.linkedin.com/…/felix-lucretiu-patrascanu…/