Întreabă un Antreprenor – Nicuța Enache – owner al brandului Ciao Niki

Întreabă un Antreprenor – Nicuța Enache – owner al brandului Ciao Niki

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, o avem invitată pe Nicuța Enache, owner al brandului Ciao Niki – Osteria Ciao Niki, Restaurant Ciao Niki și Ciao Niki Vilacrosse.
Nicuța Enache este unul dintre antreprenorii care, după ce a muncit vreme îndelungată în afara țării, a înțeles cât de important este să investești în comunitatea de unde vii. Așa a decis să se întoarcă acasă, în România, după mai bine de un deceniu petrecut în Italia și să înceapă aici o afacere.
În cea mai mare parte a timpului cât a stat în străinătate, Nicuța a lucrat în restaurante, de unde a deprins „arta ospitalității”, dar și cele mai gustoase rețete cu specific italian. Cu timpul, a transformat bucătăria în pasiune și a decis să aducă ceea ce învățase pe tărâm italian și în România.
În prezent, are trei restaurante în București și cel mai adesea poate fi găsită în bucătărie, unde pregătește cele mai bune preparate în stil italian pentru clienții săi.
Nicuța Enache este implicată în diverse proiecte sociale ce vizează bătrânii din azile și copiii din centrele de plasament, fiind membră Romanian Business Leader (RBL) și Repatriot, Ambasador Elite Business Women, dar și în cadrul Organizației Femeilor de Afaceri – OFA UGIR.
„Am învățat să fiu antreprenor și să ajung omul de astăzi, doar din greșeli. Din greșeli am învățat mai mult decât din orice manual și mai mult decât toate sfaturile pe care le-am primit.

Iar una dintre cele mai importante lecții a fost aceea de a învăța să mă ridic și s-o iau de la capăt. Cu curaj, cu încredere și cu credință!
Asta mi-a fost cea mai bună lecție!
Toată lumea se întreabă și mă întreabă ce este succesul!
După mine, o calitate importantă a succesului este atitudinea de a ști să treci peste eșecuri!
Atunci când pierzi în afaceri sau, pur și simplu, ai o zi/săptămână proastă, atitudinea cu care reușești să depășești aceste momente, te diferențiază de persoanele care nu au succes.”

Te invităm să completezi formularul de mai jos👇, iar Nicuța, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa ei.
Mai multe detalii despre Nicuța Enache: www.linkedin.com/in/nicuța-enache-819733a4/