Întreabă un antreprenor – PÉTER BARTA – Cofondator & CIO/COO – ENFINEO ( Start-up Fintech )

Întreabă un antreprenor – PÉTER BARTA – Cofondator & CIO/COO – ENFINEO ( Start-up Fintech )

Péter Barta, cofounder&CIO/COO ENFINEO

Licențiat în Economie, Péter Barta a urmat, ulterior studiilor universitare, o serie de programe ale unor mari universități din lume, printre care un program MC în Executive Leadership, la Cornell University (USA), și programele de Executive Education ale renumitelor universități INSEAD, Massachusetts Institute of Technology Sloan School of Management (MIT) și Harvard University.

Antreprenor în serie, mentor și investitor în afaceri, cu peste 20 de ani experiență managerială, Péter a ocupat funcții în top managementul diferitelor organizații naționale și internaționale și a colaborat, în calitate de consultant, cu diverse companii din SUA, cum ar fi Development Alternative Inc. sau Google.

În România, a participat la constituirea unor instituții financiare-cheie, cum este Fondul Român de Contragarantare a Creditelor (FRCC), fiind cooptat, pentru expertiza sa antreprenorială și în consultanță de business, în consiliul de administrație al mai multor societăți de microcreditare, al altor companii și organizații neguvernamentale. În același timp, s-a implicat în diferite afaceri de anvergură, atât prin investiții directe, cât și în zona de top și project management.

Degethal, startup fintech, este cel mai nou proiect al său, în care s-a alăturat în calitate de cofondator și coordonator al diviziilor de Investiții și Operațiuni, în funcțiile de Chief Investment Operations (CIO)&Chief Operating Officer (COO). Degethal pregătește de lansare enfineo app, o soluție revoluționară pe piața serviciilor financiare și de investiții, cu utilitate internațională.

Te invităm să completezi formularul de mai jos,👇 iar Péter, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa lui.

Mai multe detalii despre Péter Barta: https://www.linkedin.com/in/peterbarta/