Întreabă un Antreprenor – Voicu Oprean, CEO și fondator al AROBS Transilvania Software

Întreabă un Antreprenor – Voicu Oprean, CEO și fondator al AROBS Transilvania Software

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, îl avem invitat pe Voicu Oprean, CEO și fondator al AROBS Transilvania Software.

Voicu Oprean a fondat AROBS în urmă cu 25 de ani, iar astăzi, echipa AROBS are peste 1000 de specialiști în birourile sale din România și din întreaga lume. AROBS este cea mai mare companie IT listata, până în prezent, pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

În calitate de fondator și CEO, viziunea lui Voicu este de a crește continuu AROBS prin crearea de produse software inovatoare, furnizarea de servicii de dezvoltare software de ultimă generație și realizarea de achiziții strategice ale companiilor de IT care sunt în sinergie cu strategia de afaceri a Grupului AROBS. În același timp, AROBS se concentrează pe crearea unui spațiu de dezvoltare și creștere continuă pentru oamenii săi, fiind una dintre puținele companii listate care implementează un Plan de „stock option.”

Voicu este antreprenor în serie și investitor în multe startup-uri – NewCar4Future, Extasy, RFMeter, Skillview și altele. El oferă, de asemenea, mentorat și coaching în afaceri pentru multe startup-uri și generații de antreprenori. Voicu este, de asemenea, membru fondator al Cleverage – specializare pe medtech.

Voicu a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cu o diplomă de licență în Automatizarea Calculatoarelor și un master în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea, a absolvit EMBA de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena ( Wu Wien –  Wirtschaftsuniversität Wien ) în 2008, London Executive Business School în 2018 și Programul Președintelui în Leadership YPO la Harvard Business School în 2021.

Mai multe detalii despre Voicu Oprean aici: https://ro.linkedin.com/in/voicuoprean