Lect. dr. ec. Dobrescu Răzvan Facultatea de Antreprenoriat Ingineria și Managementul Afacerii

Lect. dr. ec. Dobrescu Răzvan Facultatea de Antreprenoriat Ingineria și Managementul Afacerii

Experiența mea în domeniul financiar se întinde pe o durată de mai mult de 15 ani.

Timp de 9 ani am activat în domeniul pieței de capital unde din poziția de agent de bursă/trader am oferit consultanță clienților, atât investitorilor pe care i-am ajutat să administreze portofolii de titluri financiare cât și unor companii pentru care am elaborat analize și documentația necesară obținerii finanțării prin intermediul Bursei de Valori București.

Din anul 2015 ofer consultanță în elaborarea Analizelor Cost-Beneficiu și al analizelor de rentabilitate pentru companii ce doresc să obțină finanțare din fonduri nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, până azi contribuind la obținerea finanțării pentru proiecte cu o valoare totală de peste 80 mil € în domeniul energetic.

În toată această perioadă am continuat activitatea academică în cadrul Universității POLITEHNICA București unde susțin cursuri precum ”Managemet Financiar”, ”Investiții în condiții de risc” sau ”Expert Lectures in Finance”.

Domeniile mele de expertiză sunt: Analiza Cost-Beneficiu; Analiza financiară; Soluții de finanțare a companiilor; Produse financiare derivate.

Educație:

Doctorat – Academia Română – Institutul Național de Cercetări Economice cu teza ” Influența politicii de finanțare asupra performanțelor economice ale societăților comerciale”

MBA – Romanian Canadian MBA Program – ASE Bucharest School of Management and University of Ottawa Telfer School of Management

Facultate – ASE București – Facultatea de Economie Generală – Specializarea Politici Economice