Vă invităm la Workshop-ul ”Oprește procrastinarea și fă lucrurile la timp” cu Adela Ioniță, Self-Mastery Coach

Vă invităm la Workshop-ul ”Oprește procrastinarea și fă lucrurile la timp” cu Adela Ioniță, Self-Mastery Coach

Te invităm la workshop-ul ”Oprește procrastinarea și fă lucrurile la timp” unde afli de ce amânăm și procrastinăm, de ce începem lucruri și le lăsăm în aer, de ce nu ne facem treaba la timp și lăsăm pe ultima sută de metri activitățile care nu ne plac.

În plus, vei descoperi care este mecanismul tău propriu de procrastinare ce te împiedică să îți trăiești viața la timp, iar exercițiile și tehnicile prezentate îți vor reașeza modul în care privești ”lucrurile grele de făcut”. Dacă amâni la nesfârșit sarcinile care nu-ți plac, dar sunt importante, dacă ești mai mereu sub stres și în urmă cu ce ai de făcut, dacă ai impresia că trece timpul și nu faci mare lucru sau te mobilizezi greu să începi orice, acest workshop este pentru tine.

Așadar, marți, 15 noiembrie, ora 18.30, în sala 3.2 din Biblioteca Centrală a UPB te așteptam la workshop-ul în care înveți să faci lucrurile la timp, să nu mai amâni și să nu mai simți nevoia de a înlocui activitățile dificile cu altele mărunte și nefolositoare.

Adela Ioniță este Self-Mastery Coach și trainer acreditat, specializat în coaching sistemic, care susține oamenii care vor să își folosească mai bine timpul pentru a trăi o viață împlinită.

Rezervă un loc completând formularul de înscriere: https://forms.gle/X2xfDMgbkwiK1jsN9

Mai multe detalii despre Adela: https://www.tuincentru.ro/