Elite Woman Nominee Gala

Elite Woman Nominee Gala

“ELITE Business Women reprezintă un proiect revoluționar de educație antreprenorială în care am îndraznit și am crezut, am investit timp și suflet pentru simplul motiv, societatea românească are nevoie de antreprenori curajoși, de modele de succes, de tineri cu inițiativă. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenoare au reușit să se cunoască, au creat strânse legături ce s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel international în UK, Portugalia, Belgia și Italia.” Bianca Tudor, fondator Elite Business Women

Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women nominalizează și premiază Femeia ELITE – revoluţionară, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internaționalizarea afacerii și media responsabilă.

Femeia ELITE arată fundamental diferit față de cea din generațiile anterioare. Pentru prima dată în istorie, suntem capabili să îmbrățișăm faptul că viețile noastre sunt multidimensionale. Facem lucruri care ne plac, lucruri care ne inspiră și în acelați timp, construim nu numai pt noi, cât și pentru comunitate.

 

Iată nominalizările noastre, la care au lucrat cu responsabilitate Ambasadorii ELITE, ai căror președinte este doamna Magda Bei, CEO Graphtec : categoria antreprenoriat creativ, doamna Rusanda Cojocaru, fondator Bookletta, categoria business performance, doamna Oana Taban, fondator Dent Estet, categoria internaționalizarea afacerii, doamna Cristina Bâtlan, fondator Musette, categoria CSR, doamna Melania Medeleanu, co fondator MagiCamp, categoria media responsabilă, două nominalizări, doamna Daniela Palade Teodorescu, redactor șef Revista Cariere și doamna Raluca Michailov, Forbes România.

Evenimentul este adresat femeilor antreprenor, antreprenorilor din diaspora, femeilor de carieră din cadrul companiilor multinaționale și bărbaților de afaceri.

Temele abordate în cadrul evenimentului:

Panel 1 Context de Business

  • Contextul actual al antreprenoriatului la nivel global
  • Testimoniale – modele de femei antreprenor și cum au reușit în afaceri
  • Instrumente utile și soluții de finanțare pentru antreprenori

Panel 2 Life & Work Balance

  • Life & Work balance
  • Nutriție & Mișcare
  • Obezitatea la copii

 

De ce să participi?

Vei descoperi secretele de business ale unor femei antreprenor de succes, vei fi la curent cu noile trend-uri în business și vei afla despre cele mai eficiente instrumente de creștere a afacerii și care sunt oportunitățile de afaceri din domeniul tău de activare.

De asemenea, vei participa la sesiunile de business networking unde poți interacționa direct cu specialiști din domeniul business și afla informații despre cum poți contribui la un mediu de afaceri performant, informat și colaborativ.

Înscrierea la eveniment se face prin email la: contact@elitewomen.org, până la data de 05.03.2018!

Vă punem la dispoziție și pagina evenimentului, la acest link https://elitewomen.org/ele-au-reusit/

Parteneri media și suporteri: PA Services & Events, Agerpres, Business24, BiziLive, Revista Cariere, Ziare.com,  Startup Cafe, PTIR – Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Centrul de Antreprenoriat al Universității Politehnica din București, APAR – Asociația pentru Antreprenoriat România, Rouge Media, Commit 2 Evolution, Graphtech, BRCC, Cosmo B, FlaviaCovaciu.ro, Universum, UGIR – Uniunea Generală a Industriașilor din România, IQads, SMARK.