„Fii Antreprenor 2.0” – proiectul care te transformă în super antreprenor!

„Fii Antreprenor 2.0” – proiectul care te transformă în super antreprenor!

Care sunt atributele unui antreprenor de succes? Este o fire independentă, este perseverent și implicat, dar și creativ atunci când vine vorba de dezvoltarea afacerii. Totodată, un antreprenor de succes este optimist și caută în mod constant să se dezvolte atât în plan personal cât și profesional.
Ținând cont de toate aceste aspecte, am dezvoltat un proiect menit să te transforme într-un super antreprenor – pregătit din toate punctele de vedere pentru dezvoltarea afacerii, inspirat și îndrumat de cei mai buni profesioniști din domeniile conexe antreprenoriatului și sfătuit de către mentori pregătiți, cu experiență și know-how în mediul de afaceri autohton. Iată așadar traseul pe care îl vei urma în drumul către succes.

 

 

 

Cursul de competențe antreprenoriale dezvoltat de echipa UPBizz te va ajuta să dobândești încrederea și mentalitatea necesară dezvoltării unei afaceri de succes, dar și cunoștințe și uneltele esențiale pentru luarea deciziilor, rezolvarea problemelor și gestionarea situațiilor limită. Totodată, în cadrul cursului vei dobândi cunoștințe esențiale, trecând alături de formatorii implicați în proiect prin 5 teme dezvoltate pe baza nevoilor unui antreprenor aflat la început de drum, după cum urmează:

  • Tema 1 – Inițierea unei afaceri
  • Tema 2 – Elaborarea planului de afaceri
  • Tema 3 – Strategia și marketingul afacerii
  • Tema 4 – Planul financiar
  • Tema 5 – Management, negociere și etică

În plus, pentru a aduce o recunoaștere oficială a cunoștințelor dobândite, toți absolvenții cursului vor fi răsplătiți cu o diplomă acreditată ANC și recunoscută la nivel național. De asemenea, participanții beneficiază de o subvenție în valoare de 300 de lei, dar și de marea șansă de a câștiga unul din cele 3 premii a câte 2000 de lei puse la bătaie în cadrul concursului de idei de afaceri.

Workshopurile din cadrul proiectului vor aduce alături de tine atât antreprenori consacrați, cât și profesioniști din diverse domenii conexe antreprenoriatului. În urma participării îți vei dezvolta abilități concrete, utile oricărui antreprenor debutant.

Workshopurile au fost gândite având în vedere feedback-ul primit din partea studenților și punând accent pe ariile esențiale de dezvoltare a unui business. Vei primi astfel sfaturi, indicații și insight-uri privind toate aspectele care definesc un business de succes – de la branding și vânzări la aspectele financiare sau elemente de resurse umane. Totodată, vei avea ocazia să cunoști profesioniști desăvârșiți în domeniile lor de activitate, putând pune întrebări și cere lămuriri în legătură cu problemele pe care tu le-ai întâmpinat.

 

 

 

De asemenea, pentru că punem accentul pe colaborarea interdisciplinară și ne dorim ca prin astfel de proiecte să contribuim la dezvoltarea unei comunități de tineri antreprenori am cooptat o serie de mentori din cadrul corpului didactic UPB. Vei putea așadar să discuți probleme specifice cu mentorii UPBizz care îți vor răspunde punctual și te vor ajuta să treci peste dificultățile pe care le întâmpini sau să găsești soluții practice la anumite probleme specifice pe care le ridică dezvoltarea afacerii tale.

Scopul sesiunilor de mentorat este acela de a oferi studenților sprijin, informații și soluții bazate pe experiența vastă a mentorilor, dar și de a promova beneficiile colaborării atât între mentori și studenți, dar mai ales între studenții ale căror afaceri sau aptitudini sunt complementare și pot conduce la crearea unor parteneriate.

Finalul proiectului aduce cu sine concursul de idei de afaceri dedicat participanților. Concursul pune la dispoziție 3 premii a cate 2000 de lei, câștigătorii concursului fiind aleși pe baza unui regulament transparent și nediscriminatoriu de către un juriu format din membrii proiectului, dar și parteneri din mediul privat.

Fii cu ochii pe noi și nu rata startul înscrierilor în cadrul proiectului.