Întreabă un antreprenor – Dr. Rucsandra Hurezeanu, CEO-Fondator Ivatherm.

Întreabă un antreprenor – Dr. Rucsandra Hurezeanu, CEO-Fondator Ivatherm.

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, o avem invitată pe Dr. Rucsandra Hurezeanu, CEO-Fondator Ivatherm.

Rucsandra Hurezeanu a fost dintotdeauna pasionată de cosmetice, încă de pe vremea când mama ei își prepara în farmacie propriile creme.

Studiază medicina, face un doctorat în boli infecțioase și urmează un program de MBA la ESCP Franța și apoi un EMBA la ASSEBUS România. După o experiență de 7 ani în industria farmaceutică, în marketing și vânzări, în 2005 creează primul brand de dermo-cosmetice din România – Ivatherm, recomandat de medicii dermatologi și vândut exclusiv în farmacii.

Preocupată de faptul că 50% din populație suferă de alergii și piele sensibilă, datorită poluării, stresului și alimentației, în 2005 creează primul brand românesc de dermo-cosmetice dedicat pielii sensibile – Ivatherm.

Descoperă Apa termală Herculane care datorită unei mineralizari unice se dovedește a fi calmantă și antiiritantă pentru piele. Combinând cocktailuri de ingrediente active inovatoare și apa termală Herculane, împreună cu cercetători chimiști și medici din Franța și din România creează produse eficiente și sigure ce tratează acneea, rozaceea, atopia sau pielea sensibilă.

Ivatherm este astăzi în primii 5 jucători pe piața de dermo-cosmetice din România și are o prezență internațională în 18 țări, în Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

De-a lungul timpului Rucsandra primește nenumărate premii și recunoașteri. Face mentorat pentru antreprenori în cadrul mai multor asociații, este membru al juriului în concursul Antreprenorul anului – organizat de EY. În 2021 a fost desemnată de către mediul de business pe locul 19 între cei mai admirați CEO din România. Ea este astăzi Vicepreședintele Organizației Patronale a Industriei Cosmetice.

Mai multe detalii despre Rucsandra Hurezeanu: https://ro.linkedin.com/in/rucsandra-hurezeanu

Mai multe detalii despre Ivatherm: https://ivatherm.ro/compania/

Te invităm să completezi formularul de mai jos, iar Rucsandra, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa ei.
Link formular – https://forms.gle/etUZwpAZ8ZDKt52m6