Întreabă un Antreprenor – Florin Jianu – Președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România

Întreabă un Antreprenor – Florin Jianu – Președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România

Luna aceasta, în cadrul seriei #ÎntreabăUnAntreprenor, îl avem invitat pe Florin Jianu, Președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România.
Florin Jianu a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București – Departamentul de Matematici Aplicate și apoi a urmat studiile de masterat din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București cu lucrarea “Motivaţia ca factor de performanţă în organizaţii”.
Este președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România, cea mai puternică organizație a IMM-urilor din România, Vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor (SMEunited) și președinte de onoare al Organizației Tinerilor Întreprinzători din Europa (JEUNE).
A fost de două ori ministru în cadrul Ministerului mediului de afaceri, activitatea sa vizând o nouă lege dedicată IMM-urilor, o strategie pentru mediul de afaceri 2014-2020, legea crowdfunding, legea business angels, legea dedicată incubatoarelor de afaceri sau introducerea cotei de impozitare 1% pentru microîntreprinderile care au unul sau mai mulți salariați.
De asemenea, Florin Jianu este creatorul programului “Start-up Nation – Romania”, cel mai de success program din România ce a vizat stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii.
Te invităm să completezi formularul de mai jos👇, iar Florin, va răspunde cu drag întrebărilor voastre, împărtăşind sfaturi din experienţa lui.
Mai multe detalii despre Florin Jianu: https://www.linkedin.com/in/florin-jianu-bb6329212/