Meet the mentors revine la UPBizz

Meet the mentors revine la UPBizz

Programul MEET THE MENTORS revine la UPBizz și deschide seria de evenimente pe care le-am pregătit pentru tine în 2019. Are you ready?

Ce este MEET THE MENTORS?

Programul își propune să contribuie la dezvoltarea comunității de antreprenori din cadrul Universității POLITEHNICA din București prin crearea unui nucleu de antreprenori în jurul cadrelor didactice care activează ca mentori în cadrul Centrului de Antreprenoriat UPBizz. Evenimentele îți vor oferi ocazia să îi cunoști mai îndeaproape pe mentorii implicați în activitățile și comunitatea UPBizz. Totodată, în cadrul fiecărei întâlniri vom purta o discuție liberă pe baza unor teme de propuse de către mentori, cu accentul pus bineînțeles pe antreprenoriat . Prin aceasta ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor tale, să îți ușurăm tranziția de la student la antreprenor de succes și să ne asigurăm că ai acces la informații, sfaturi și idei din partea cadrelor didactice cu experiență vastă atât în antreprenoriat, dar mai ales în domeniile de activitate proprii care au o strânsă legătură cu mediul de afaceri.

Te așteptăm așadar la prima întâlnire din acest an care va avea loc joi, 28.02.2019, în sala 4.2 din Biblioteca Centrală UPB începând cu ora 16:00. Vine alături de noi domnul profesor Ș. I. dr. ing. Cătălin Alexe din cadrul Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerii care ne propune să discutăm despre dezvoltarea unui produs nou. Vino și tu să afli mai multe despre pașii de urmat, piedicile și soluțiile pe care le avem la îndemână atunci când dezvoltăm produse.

Click AICI pentru a completa formularul de înscriere.

See you there!