Meet the Mentors @UPBizz

Meet the Mentors @UPBizz

Pentru că ne dorim să vă aducem mai aproape de comunitatea UPBizz și vrem să contribuim la dezvoltarea voastră ca antreprenori, am dezvoltat programul „Meet the Mentors”.

Programul își propune să contribuie la dezvoltarea comunității de antreprenori din cadrul Universității POLITEHNICA din București prin crearea unui nucleu de antreprenori în jurul cadrelor didactice care activează ca mentori în cadrul Centrului de Antreprenoriat UPBizz. Evenimentele îți vor oferi ocazia să îi cunoști mai îndeaproape pe mentorii implicați în activitățile și comunitatea UPBizz. Totodată, în cadrul fiecărei întâlniri vom purta o discuție liberă pe baza unor teme de propuse de către mentori, cu accentul pus bineînțeles pe antreprenoriat . Prin aceasta ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor tale, să îți ușurăm tranziția de la student la antreprenor de succes și să ne asigurăm că ai acces la informații, sfaturi și idei din partea cadrelor didactice cu experiență vastă atât în antreprenoriat, dar mai ales în domeniile de activitate proprii care au o strânsă legătură cu mediul de afaceri.

Participarea la program îți va asigura atât accesul la mentorii UPBizz și la informațiile esențiale pe care aceștia le împărtășesc în cadrul evenimentului, dar și la colegii tăi antreprenori din rândul cărora poți găsi viitorul tău partener sau colaborator.

Are you in?