UPBizz aduce antreprenorii de succes ai României alături de studenții UPB

UPBizz aduce antreprenorii de succes ai României alături de studenții UPB

Centrul de Antreprenoriat UPBizz organizează marți, 23.04.2019 o nouă întâlnire a studenților din cadrul Universității POLITEHNICA din București cu antreprenorii de succes ai României. Evenimentul se va desfășura în sala 3.1 a Bibliotecii Centrale UPB, începând cu ora 17:00 și va reuni antreprenori din zone variate de business precum producție, game development și ecommerce.

Seria întâlnirilor organizate sub egida „Antreprenori de succes” face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a Centrului de Antreprenoriat UPBizz privind promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților și a beneficiilor mutuale care reies din colaborarea dintre antreprenorii autohtoni și mediul universitar. Scopul este acela ca  poveștile invitaților să inspire studenții să ducă mai departe spiritul inovativ al UPB prin dezvoltarea propriei afaceri. Totodată, evenimentul are menirea de a introduce participanții în atmosfera generală a mediului antreprenorial românesc, dar și de a le crea o imagine de ansamblu asupra traseului de la start-up la afacere de succes.

Nu în ultimul rând, pentru că punem accentul pe dezvoltarea aptitudinilor și mindset-ului necesare unui antreprenor de succes, participanții vor avea ocazia să pună întrebări celor trei speakeri și vor primi sfaturi și idei prețioase direct de la antreprenori cu experiență.

????????̂?????????
Marți | 23 aprilie | 17:00
?????????????????
Biblioteca Centrală UPB | Etaj 3 | Sala 3.1

????????????????????????????????
Andrei Botescu – Fondator Atelierele Pegas
Radu Vîlceanu – Fondator ContentSpeed
Dragoș Hâncu – Fondator Amber Studio

Completează formularul de înscriere – http://bit.do/eNxWf