Webinar – Matematica vorbitului cu sens – Mădălina Samoilă

Webinar – Matematica vorbitului cu sens – Mădălina Samoilă

MATEMATICA VORBITULUI CU SENS

Te îngrozește ideea de a prezenta în fața oamenilor? Fie ei colegi, profesori sau public necunoscut? Îți este teamă că vei uita ce ai de spus într-o prezentare? Nu știi cum să alegi mesajele potrivite, scurte și de impact pe care să le transmiți?

Ai ajuns în locul potrivit. Alături de mine,  în Webinarul ”MATEMATICA VORBITULUI CU SENS” Vei câștiga cele mai de preț atuuri. Vocea și încrederea în tine, astfel încât să vorbești cu sens.

Pentru ca vorbitul în public este, de fapt, matematică. Are reguli,  structură și precizie. Formule pe care dacă înveți să le respecți, rezolvi ecuația.

Vei învăța despre forța limbajului non verbal, despre cum te poți pune în valoare prin vocea ta, care sunt elementele unui elevathor pitch de succes. Pentru ca a vorbi în public cu SENS e condiția obligatorie pentru ca tu să crești. Și ideea de afacere pe care o ai în minte să devină realitate.

Află mai multe despre webinar și rezervă-ți locul chiar acum, accesând următorul link – https://forms.gle/yVJhthstyE1cEhkW9